Катастрофа между автобус и френски "Мерцедес"

Автор: Стоян Маджиров
Коментари (2)
11:17 / 08.12.2019
916
Около 00:30 часа на 8 декември, на кръстовище образувано от бул.“Симеон Велики“ и ул.“Станционна“ в Шумен, е възникнал пътен инцидент. Водач на автобус "Сетра“ със софийска регистрация се движил в посока от Тракийски квартал в посока към автогарата в Шумен. При маневра ляв завой в посока към "Станционна“ бил ударен от движещия се по път с предимство лек автомобил "Мерцедес“ с френски регистрационни номера.

След удара в МБАЛ- Шумен е откаран водачът на мерцедеса, 20-годишен жител на село Дибич и пътникът, 19-годишен от Шумен. След преглед станало ясно, че 19-годишният шуменец е с фрактура на лявата предмишница и счупена челюст. Настанен е за лечение в болничното заведение без опасност за живота. Пътниците в автобуса и водачът са невредими.

Водачът на автобуса, 57-годишен мъж от Варна е тестван за алкохол, пробата му е отрицателна. На водача на мерцедеса е взета кръвна проба за анализ. Двамата са правоспособни. Образувано е досъдебно производство.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).