Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Вход
close




ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Kaufland България разкрива 140 нови работни места - офертата включва много бонуси!
Автор: Екип Burgas24.bg 15:47 / 26.06.2023Коментари (0)536
©
Kaufland България ще разкрие 140 нови работни места с отварянето на още два хипермаркета в София. През есента в столичните квартали "Люлин“ и "Манастирски ливади“ врати ще отворят 64-ят и 65-ят филиали на компанията в страната.

Kaufland България се грижи да създаде на служителите си във всеки свой хипермаркет най-добрите работни условия и атмосфера с комфортни и просторни социални помещения, удобни касови маси, както и оптимизирана логистика при зареждане на стоките с ергономичните сгъваеми палети за многократна употреба. За приобщаване на новите членове на екипа от хипермаркетите в "Люлин“ и "Манастирски ливади“ Kaufland ще използва "Програма за въвеждане в работата“, която се основава на три стълба – отношение, информация и обучение. Основната й цел е както да представи компанията и нейните бизнес операции, история, култура и придобивки за служителите, така и да създаде чувство за принадлежност на новите служители.

Обектите "Люлин“ и "Манастирски ливади“ са изградени в унисон с политиката на компанията за екологично и енергийно ефективно строителство. Като част от нея ритейлърът оборудва своите магазини с редица щадящи околната среда системи. По този начин компанията намалява въглеродния си отпечатък и повишава енергийната си ефективност.

Kaufland България е един от най-големите работодатели у нас, а след отварянето на двата нови хипермаркета екипът на веригата ще наброява близо 7 000 души. Компанията приема грижата за всеки от тях като своя мисия и призвание, като им предлага сигурно и стабилно работно място. В стремежа си да се грижи за благосъстоянието на своите служители, да поощрява тяхното развитие и чувство на удовлетвореност, Kaufland България непрекъснато надгражда стратегията си за управление на човешките ресурси и добавя нови придобивки, отговарящи на техните потребности. Веригата предоставя стимулираща работна среда и богат социален пакет на своите служители, в това число допълнително здравно осигуряване, спортни карти на преференциални цени, месечни ваучери за храна на стойност 200 лв., гъвкаво работно време и други. Сред последните придобивки за екипа на компанията са изплащането на 600 лв. за раждане или осиновяване на дете, както и добавянето на още един допълнителен ден отпуск. Служителите на Kaufland могат да се възползват от 22 дни платен годишен отпуск. Над 250 са отстъпките за различни продукти и услуги, от които служителите на водещият ритейлър у нас могат да се възползват, както и участия в разнообразни полезни инициативи, спортни събития и CSR активности. Само за изминалата година веригата е инвестирала над 7 млн. в придобивки за служителите си и повече от 380 хил. лв. в множество обучителни програми, обхванали над 6400 от служителите й в различните структури и отдели.

Всеки, който желае да стане част от екипа на най-новите магазини, може да разгледа свободните позиции и да кандидатства на кариерния уебсайт на веригата – www.kariera.kaufland.bg








Зареждане! Моля, изчакайте ...

Все още няма коментари към статията. Бъди първият, който ще напише коментар!
Още новини от Национални новини:

ИЗПРАТИ НОВИНА
« Април 2024 г. »
пон
вто
сря
чтв
пет
съб
нед
1
2
3
4
5
6
7
8
9
10
11
12
13
14
15
16
17
18
19
20
21
22
23
24
25
26
27
28
29
30
Виж още:
Актуални теми
Бум на коклюш в България
Парламентарни избори 2024
ТВ и шоу сезон 2023/2024 г.
Великден 2024 г.
Алексей Навални почина
назад 1 2 3 4 5 напред
Абонамент
Абонирайте се за mail бюлетина ни !
Абонирайте се за нашия e-mail и ще получавате на личната си поща информация за случващото се в Бургас и региона.
e-mail:
Анкета
Ще почивате ли идната зима?
Да, в България
Да, в чужбина
Не
Не съм решил/а още

РАЗДЕЛИ:
Новини
Спорт
Справочник
Обяви
Потребители
ГРАДОВЕ:
Пловдив
Варна
Бургас
Русе
Благоевград
ЗА НАС:
За контакти:

тел.: 0886 49 49 24

novini@burgas24.bg

За реклама:
Тарифи (виж)

тел.: 0887 45 24 24

office@mg24.bg

Екип
Правила
Бургазлии във facebook
RSS за новините
Статистика: