Кола с мъртъв мъж, изчезнал преди 8 месеца, изплува от язовир до Плевен

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:15 / 19.06.2020
920
Мъж, изчезнал без следа и обявен за издирване преди 8 месеца, е намерен мъртъв в колата си в язовир в землището на плевенското село Бохот. Сигналът за изплувала част от купе е получен в плевенската полиция в 7,50 ч в четвъртък. Екипи на пожарната и полицията извадили от водата "Сузуки Игнис", а проверката показала, че автомобилът е обявен за общодържавно издирване от ГДНП-София, с мярка "конфискация".

В колата е открито тялото на 62-годишен плевенчанин, обявен за издирване от ГДНП-София, с мярка "установяване на адрес". Няма данни за насилие по трупа, според първоначния оглед на криминалистите. Причината за смъртта ще стане ясна след аутопсията и заключението на съдебните медици.

Проверка на "24 часа" в сайта на плевенската полицейска дирекция за издирвани хора показа, че търсеният е Цветан Христов, който е в неизвестност от 2,50 ч на 25 октомври 2019 г. По информация на близки около 19,30 ч на 24 октомври м. г. той заминал с личния си автомобил "Сузуки" за тържество в къща в с. Радишево. Напуснал в 2,50 ч, но не се прибрал в дома си в Плевен. Делото за изчезналите мъж и кола е образувано на 5 ноември 2019 г., уточни плевенската полиция в петък.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).