Корнелия Нинова с призив: Нека отговорим на агресията с гласуване

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:04 / 02.09.2020
1293
"Призовавам всички участници в кампанията за председател да се успокоят, да спрат с агресията и опитите за дестабилизация на прекия избор“, заяви Корнелия Нинова на среща с членове на БСП в София.

Социалистите от столичните райони "Изгрев“, "Триадица“, "Витоша“ и "Красна поляна“ изразиха пълна готовност да участват в първия в историята на столетната партия пряк избор на председател, стана ясно на срещата. Те подкрепиха лидера си Корнелия Нинова във провежданите от нея реформи в партията.

"Нека отговорим на агресията с гласуване. Нека емоциите да се излеят в урните на 12 септември и чрез активното гласуване на всички членове да се реши бъдещето на партията. Публичните престрелки, скандали само вредят на образа на БСП. Застъпвам се за позитивна кампания, без нападки, а с излагане на визии за развитие, конкретни политики и предложения“, подчерта пред съпартийците си Корнелия Нинова.

Тя изложи по време на срещата свършеното през мандата й начело на БСП: "За изтеклите 4 години доказахме че БСП е сила, като и на четирите избора увеличавахме подкрепата си. В този ключов момент за историята на България отново трябва да докажем, че партията е гарант за правовия ред и социалната държава, за мира и справедливостта, за Конституцията и гражданските права“.

Корнелия Нинова увери: "Ще ги защитим категорично като няма да дадем нито един глас за предложението на ГЕРБ за промени в Конституцията. Подкрепяме справедливите и мирни протести и призоваваме всички наши членове и симпатизанти да участват активно за смяна на олигархично-мафиотския модел на управление и въвеждане на машинно гласуване като гаранция за честни избори“.

Виж коментарите (0)

Още по темата (3144):
11.10.2022 Проф. Гечев: Правителство е възможно по-скоро с третия мандат
14.07.2022 Скандал и остри реплики в ЕП заради снимките от спалнята на Бойко Борисов
06.07.2022 Осъдиха варненка, гласувала два пъти на парламентарните избори през април 2021 г.
25.05.2022 След въпрос на ГЕРБ премиерът скандално призна: Областният управител на Варна няма достъп до класифицирана информация
23.05.2022 Журналистка провокира Слави Трифонов с въпроси: Държавата става все по-зле! Ти къде си, Слави?
05.05.2022 Кристиан Вигенин сподели за приоритетите на БСП
Още новини от Национални новини:
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Министър Евтим Милошев приключи тридневната си обиколка по Черном...
Хакери измамиха жена на програмист, той им обяви война
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).