Красива българка се бори за Мис Вселена, ето как да гласуваме за нея!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
17:31 / 23.11.2017
2695
На фона на разразилата се в чаша вода медийна буря около новата Мис България 2017, някак тихомълком премина новината, че наше момиче - Николета Тодорова - се състезава в конкурса Мис Вселена 2017 г., който ще се проведе на 26 ноември. "Космополитън" се свърза директно с Николета, която сега е в Лас Вегас, в очакване на финала. Тя ни предостави и чудесните кадри, както и селфита с останалите миски!

Остават само три дни! Три дни, в които можем да заменим саморазрушителните емоции като недоволство и хейт с нещо далеч по-конструктивно - да помогнем на красивата Николета Тодорова да спечели "Мис Вселена".

Има два начина да го направим:

1. Директно на сайта на формата vote.missuniverse.com. Всеки регистрирал се на сайта (може да се влезе и директно с фейсбук профил) има право на 10 гласа дневно. 

2. Да напишем Tweet с хаштагове #MissUniverse и #Bulgaria. Retweet също е позволен.

"Колкото повече наближава финалът, толкова по-натоварено става, разказва тя. Но това не ми пречи да съм в добро настроение. Срещнах хора от други нации, с които се сприятелихме, и това помага да не усещам умора и напрежение".

19-годишната Николета Тодорова в момента е студентка в Софийския университет, специалност "Археология", но дългият й път към конкурса "Мис Вселена" започва още на 4-годишна възраст, когато майка й я записва в школата на Амалия Тинчева и хореографката Ани Петкова, за да придобие грация и да се научи на походка. Постепенно Николета разбира, че от забавление моделството се превръща в цел и мечта.

Както си личи и от снимките, нашето момиче залага на колкото е възможно по-естествената визия, затова нямаше как да не я попитаме какво за нея олицетворява прекрасната външност. "Красотата е не само външната обвивка. Ако човек е добър и сърдечен, ако има голямо сърце, то той е красив и душевно", сподели Николета. Не ни остава нищо друго, освен да й пожелаем успех на финала. И да гласуваме!


Виж коментарите (7)
Още новини от Национални новини:
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Един милион българи потеглят
Д-р Илиев: Спрете със струпването на хора край бебето
Студентски стол стана хит: Салата за 1,50 и основно за 3 лв.
Сериозен проблем по морето
Как да взимаме по-висока пенсия?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).