Любен Дилов-син: Това е най-лошото правителство в последните 30 години в България

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
11:18 / 16.04.2022
853
Министерството на културата сякаш е с незначителност при разпределение на постовете, заяви Любен Дилов-син в студиото на “Събуди се".

"Гергьовден" е единствената партия, която в програмата си има закриване на Министерството на културата. След клипа на министъра никой не говори дали Фонд "Култура" работи по-добре или не, а дали е бил напушен.

Повечето изявени артисти не разчитат на Министерството на културата. Сега не виждам работеща програма от МК. Председателят на културната комисия в НС трябва да е различен човек, с други качества - не казвам това, защото Тошко Йорданов е лош човек. 

Дилов коментира, че заради некадърното управление няма да получим и стотинка от Плана за възстановяване до края на тази година. 

Кризите, които преживява в момента България, нямат нищо общо с войната в Украйна. 

“За над 100 дни работа от този парламент, ние сме отчайващо неефективни. Няма нищо общо с войната в Украйна", категоричен бе Дилов. 

По думите му “това е най-лошото правителство в последните 30 години в България".

Според него Планът за възстановяване, на който беше дадена зелена светлина, съдържа 80% от стария план. “Има едва 20% новости в Планът", заяви още Дилов и допълни, че “парите за този план няма да бъдат получени тази година".

“Може би има и възможност в рамките на съществуващия парламент да бъде направен нов кабинет", каза още депутатът на въпроса възможни ли са нови предсрочни избори. Той смята още, че някои от сегашните управляващи партии са застрашени. “БСП изпадат в ужас от предсрочни избори. Те в момента управляват, но са с най-ниския резултат в историята си, а “Възражданв" направо ще ги стопи на едни предсрочни избори", поясни Дилов- син. 

Депутатът коментира и ареста на Бойко Борисов, Владислав Горанов и Севделина Арнаудова като каза, че “това беше мобилизация за ГЕРБ" и определи акта като “поредната смайваща глупост на този кабинет".


Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).