МВР: Ще продължим, без да спираме, докато открием 12-годишния Александър

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
14:11 / 14.11.2022
559
МВР ще продължи да работи, без да спира, докато открие 12-годишния Александър Цветанов, заяви директорът на ОДМВР-Перник старши комисар Павел Млеканов. С пълна сила продължават оперативно-издирвателните и процесуално-следствени действия, отбеляза той.

 

Днес са планирани нови мероприятия, съобщи регионалният говорител на МВР Венцислав Алексов. Отново в издирването са включени всички служители от пернишката дирекция, пожарникари, представители на СДВР, жандармерия, Столична община, планински спасители и хиляди доброволци. Момчето е обявено за общодържавно издирване.

Всякаква информация от граждани и представители на институции се проверява детайлно и би била полезна за намирането му, заяви Алексов.

В пълен обем се използват техническите средства, предвидени за работа в подобна ситуация. Дронове с термокамери продължават да работят на терен, както и планински спасители с кучета. Полицейските четириноги също не са спирали да издирват малкия Сашко. Всички налични камери за видеонаблюдение се проверяват непрекъснато, както и всеки сигнал, подаден от граждани.

Открехната стои вратата на кооперацията в Перник, в която живее бабата на изчезналия в петък 12-годишен Александър Цветанов, посочи БТА. Всички съседи се надяват момчето да се прибере живо и здраво. 

В очакване е и Брезник, където работи бащата на изгубеното дете.

Александър е висок около 150 см, облечен с черна блузка с надпис, тъмносини дънки и сиво шушляково яке. Обут е с маратонки "Адидас“ и носи със себе си розово плюшено мече. Той изчезна на 11 ноември следообед при разходка в местната планина Голо бърдо.

Виж коментарите (0)

Още по темата (84):
18.11.2023 Организират курбан за здравето на Сашко от Перник – днес той е пораснал, зад гърба му са две самостоятелни изложби 
26.09.2023 Сашко от Перник подготвя втората си самостоятелна изложба
25.09.2023 Вижте колко е пораснал! Вече е в 6 клас
15.03.2023 Разследването за изчезването на 12-годишния Сашко от Перник приключи
11.01.2023 Сашко отново е сред природата
20.12.2022 Министър Демерджиев: Развръзката на случая с 11-годишния Сашко връща доверието в полицията и доброто
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).