Манолова: Правителството на Петков се провали

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
12:09 / 05.04.2022
567
Първите 100 дни на правителството преминаха под знака на пълна безпомощност. Има огромен развива между оценката, която Петков си даде и тази от 3,50, което дадоха българските граждани. Това коментира пред Nova News Мая Манолова.

"Подкрепяхме "Продължаваме промяна", но провалът на това правителство и огромното разочарование сред хората е, защото не се изпълняват поетите обещания. Социалната политика е провал, българските домакинства не са подкрепени от държавата. Обещанията за прекратяване на порочните практики не се случиха“, добави тя.

По думите ѝ в следващите правителства ще се появи нуждата от комисия по ревизии.

Манолова коментира и избора на управител на БНБ. Според нея това, че коалицията има две кандидатури не е добре. Тя подчерта, че нападките се случват от именно от техни представители, а разломите в коалицията стават, заради кадрови или лобистки теми. Според нея кандидатурата на Любомир Каримански е по-добра. Той е показал качества на професионалист, на човек, който умее да слуша и да води диалог.

На 2 май предстои да бъде учредена новата партия "Изправи се България", която ще бъде създадена върху гражданската платформа "Изправи се БГ", допълни още тя.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Справедливост след тежки катастрофи: Ще има ли по-бързо правосъди...
Служебният министър на туризма каза ще има ли поскъпване на шезло...
Баташката "Св. Неделя" - църквата на страданието
Василев отговори на Борисов: Нека да видим програмата му и ще гов...
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).