Момчилград настръхна след убийството на детенцето

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
15:49 / 18.12.2017
2640
В първия работен ден след убийството на 8-годишното дете в дома му напрежението в Момчилград започна да расте. В градчето живеят около 8 000 души и жителите му се познават поне по физиономия. Основните притеснения на момчилградчани са свързани с децата им. Родители признават, че не смеят да пуснат децата си сами навън. "Водихме ги сутринта на училище, а на обяд ходихме да си ги приберем", разказаха майки. Децата, които са свикнали да се разхождат свободно сами по улиците на града, сега питали какво се е случило, че не могат да го правят отново. 

Опасенията на родителите са, че престъплението може да е извършено от човек с психически отклонения или дори педофил. Липсата на информация за случая от институциите допълнително нагнетяваше напрежението в града. Извършеното тежко престъпление дори не фигурираше в ежедневния бюлетин на полицията. По обяд много момчилградчани се събраха в парка на града, който е в непосредствена близост до блока на семейство Муса. Те настояваха за бързо разкриване на убиеца на Дамла и декларираха, че ако това не стане до дни ще организират протести, пише "24 часа".

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).