Нагъл шофьор възмути родители с това си действие

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
09:29 / 21.12.2018
1766
Нагъл врачански шофьор възмути десетки родители. Той застрашава живота и здравето на деца, като влиза с колата си в двора на местно училище. За проблема съобщава BulNews, позовавайки се на възмутен жител на града. По думите му, колата влиза всеки ден в школото. Кадрите са заснети вчера в близост до начално училище "Иванчо Младенов“, което се намира на метри от районното управление на полицията във Враца.

Безочливият водач на "Ауди“ е влязъл с колата си в пешеходната зона пред училището и по този начин е застрашил живота и здравето на всички деца, които минават оттам. За да остави собствената си рожба на училище, той е потъпкал всички морални и законови правила. Пътният знак, забраняващ влизането на автомобили, по никакъв начин не спира родителят. "Това е всяка сутрин! Как може да си толкова нагъл? В 8 часа сутринта има много деца, които минават оттам. Този влиза в двора на училището и поставя живота и здравето им в риск“, коментира гневният врачанин.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Министър Евтим Милошев приключи тридневната си обиколка по Черном...
Хакери измамиха жена на програмист, той им обяви война
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).