Нанков към Караджов: Грандиозните планове за ремонти на пътищата са "приказки под шипковия храст"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:06 / 14.03.2022
869
Бившият регионален министър Николай Нанков с незабавна реакция към настоящия си колега Гроздан Караджов.

Нанков реагира с пост в мрежата след думите на Караджов днес, по време на протеста на хората от Гълъбово и исканията им за спешен ремонт на пътя, който отвежда до комплекса "Мини Марица-изток".

"Една след една лъжите срещу ГЕРБ се пропукват. Тандемът Рашков-Комитова даде всичко от себе си, за да удари предизборно ГЕРБ с поредица от скалъпени твърдения. Новата власт продължава да работи и по “лошите" ин хауси, и по "лошия" инженеринг.

Днес строителният министър на "промяната" Гроздан Караджов потушава социално напрежение, като обещава пътища на инженеринг - нали уж никога вече нямаше да се ползва?! Сега се измъква от гнева на хората, които искат ремонт на пътя Обручеше-Гълъбово. Къде отидоха всичките им грандиозни планове и годишни списъци на пътища за ремонт, съставени уж след като бяха питани хората?! Само "приказки под шипковия храст"!

Вчера пък официално се отложи до 2027-а завършването на “Хемус". Поредното "кухо обещание". Нямат капацитет за нищо, не е пуснат нито един търг. Иначе заливат ефира с щедри обещания за сензационна инвестиционна програма. Резултатът е нула!"

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Климатолог: В някои региони на страната вече са достигнати нормит...
Искат деца без ваксини да нямат достъп до образование
Снимките и телефоните на жени се раСнимките и телефоните на жени ...
Сачева към Асен Василев за пенсиите: Асене, не ни губи повече вре...
Главчев с остра позиция към новия президент на РС Македония
Психично болен мъж не спира да тормози съседите си


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).