Неописуема е трагедията с Елица и Ради, открити голи в кола! Момчето също почина

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
20:43 / 27.04.2020
1937
Почина 29-годишният мъж, открит в кома до мъртвата жена край село Студена, Пернишко, съобщава "Струма". Припомняме, че на 23 април в района на пернишкото село Студена беше открит труп на 25-годишна жена и мъж на 29 години, който бе в тежко състояние. От полицията съобщиха, че няма видими следи от насилие.

Двамата са разпознати, жената е от Перник и тялото ѝ бе закарано в Съдебна медицина за аутопсия. Имало съмнение за отравяне с газ. 29-годишният мъж е приет в болницата в кома, беше включен на хемодиализа и интубиран. По случая се води разследване от криминалисти на ОДМВР – Перник. Стана ясно, че починалото на място момиче се казва Елица.

Името на издъхналия младеж е Ради. Той има малко момиченце на една годинка.    Двамата са били бивши гаджета, които били сложили край на отношенията си отдавна. Уговорили се преди дни чрез социалните мрежи да се видят, но срещата им се оказала фатална. Те се видели в кола на тъмно, защото Ради бил женен и с дете. Краят на срещата им обаче се превръща в истинска трагедия. Те са открити със съблечени дрехи в лек автомобил и удушени от газове.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Един милион българи потеглят
Д-р Илиев: Спрете със струпването на хора край бебето
Студентски стол стана хит: Салата за 1,50 и основно за 3 лв.
Сериозен проблем по морето
Как да взимаме по-висока пенсия?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).