Николета и Ники Михайлов сключили брак на тайна церемония

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
21:54 / 12.03.2020
1945
Семейният статус на плеймейтката Николета Лозанова във Фейсбук е "омъжена“. Доскоро красавицата бе скрила тази информация в публичното пространство, докато от известно време насам "Галерия“ не забеляза обновеното й семейно положение. Омъжила ли се е в действителност Николета Лозанова?

Нито топ моделът, нито половинката й Ники Михайлов потвърждават голямата новина. Но и не отричат. Ако двойката е сключила брак, то това се е случило на тайна церемония извън България, категорични са фенове на НиЛо.

Проверка на "Галерия“ показа, че още през 2018 г. по време на почивката им в Доминикана Николета намеква за евентуална сватба. Тя показва и огромен диамантен пръстен на безимения си пръст, както и няколко кадъра от изнесена сватба на брега на океана в един от най-скъпите хотели в Пунта Кана. Малко по-късно обаче изтрива всички снимки и повече никой не вижда големия диамант на ръката й. 

Възможно е НиЛо умишлено да не носи годежния пръстен от мерки за сигурност. Според запознати бижуто било толкова скъпо и масивно, че никоя от родните звезди у нас не можела да се похвали с подобен диамант.

Други пък смятат, че Лозанова крие за сватбата от суеверие и по същата причина не носи венчална халка и годежен пръстен. Плеймейтката вече има една пищна и шумна венчавка зад гърба си с футболиста Валери Божинов.

На нея присъства целият елит заедно с медиите, но семейното щастие на Николета приключи твърде бързо. Тя и до ден-днешен смятала, че с Божинов нямало да се разведат, ако връзката им не била толкова показна. Логично е втората й сватба да бъде в тесен интимен кръг и без много шум.

Според непотвърдена информация на тайната церемония на Ники и Николета не са присъствали дори родителите им. Едва след като се върнали от Доминикана, двамата им съобщили, че вече са съпруг и съпруга.

Виж коментарите (0)

Още по темата (1303):
18.06.2021 Нешка Робева: Направих грешка, въпреки че Ванга ми я предсказа
21.05.2021 Световноизвестен актьор пусна кадър от България във фейсбук, помоли за
услуга
21.02.2021 Любимка на хиляди българи иска ваксина
28.01.2021 Васко Кеца си издейства пенсия от 500 лева
23.12.2020 Синът на Емил Димитров: Татко не беше гей, а бисексуален!
06.12.2020 Никол Станкулова: Като малка никой не ме наричаше Николче, казваха ми
Николай!
Още новини от Национални новини:
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Министър Евтим Милошев приключи тридневната си обиколка по Черном...
Хакери измамиха жена на програмист, той им обяви война
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).