Нова мода за превоз на товар по магистрала "Тракия". Има ли нарушение?

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
19:11 / 16.07.2023
629
Шофьори на магистрала "Тракия" сигнализират за странно решения от страна на други водачи, които са избрали да минат по магистралата, докато пренасят сено и сухи треви, които не са обезопасени като товар и се разпилява навсякъде

"Пример за малоумщина от нещо като конвой на над 20 такива "брачеда" на през 2-3 км! Скоростта им беше по 60-70 км/ч. Да напомня, че съществуват и първокласни, второкласни пътища. Там съвсем спокойно може да се извършват такива превози, без да създавате рискове за Вас самите, за останалите около Вас, както и да изнервяте стотици шофьори. С един успяхме да говорим и да му обясним, че това е опасно, но разбира се, иска се мозък, за да се разбере идеята на забележката.", сигнализира шофоьр.

Той обяснява, че не е звънял на 112, тъй като въпросните автомобили са минали през няколко патрулки, но полицаите не са реагирали. Според коментиращ заради неукрепен товар могат да ги спрат.

Според доста от другите коментари няма нарушение, товарът не е извънгабаритен и няма опасност да се изсипе, тъй като е с въжета.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Бивш евродепутат: Правилно е да има правителство с политическо пр...
Откриха тяло на мъж край Казанлък
Катастрофа на АМ "Тракия", на място има линейка
Коли с екокатегория под Евро 4 няма да се внасят в България?
Брутално задръстване на Маказа
Сиромахов за най-страшните женски реплики по време на мач


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).