Новият изпълнителен директор на "Български пощи" заговори за апетитни имоти

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
10:26 / 05.05.2022
707
Това, което се вижда в последните 10 години изглежда като бутане към към фалит на "Български пощи“, заяви в предаването "Тази сутрин“ новият изпълнителен директор Богдан Теофанидис. Причината за това според него е, че дружеството разполага с апетитни имоти.

Като пример той посочи имот в "Пампорово“, който е собственост на "Български пощи“ и е отдаден под наем.

"Леглова база от около 80 човека, заведение на първия етаж. Наемът, който плаща фирмата на държавата през "Български пощи“, всъщност се е 2 320 в сезона на месец за цялата сграда“, обясни Богдан Теофанидис.

По думите му дружеството използва един и същи оценител вече 10 години.

"Български пощи“ трябва да излязат на печалба. Структурата е такава, че те имат изключително голяма клонова база, имат изключително много специалисти“, посочи като Той уточни, че всички участници на пазара биха се радвали дружеството "Български пощи“ да се върне силно и на куриерския пазар, където всъщност е растежът, където са парите, защото всеки печели от повече конкуренция“, каза новият изпълнителен директор.

"Заплатите на служителите са изплатени на 70%, което се е наложило поради две причини. Първата е кибератаката, засяга и системите за изчисление на и заплащане на заплати. Втората е защото, когато касовият модул пада, е много трудно за български пощи да имат приходи, така че да се разплаща със служителите“, обясни Богдан Теофанидис. Новият директор обаче обеща, че разликата от 30% от заплатите на служителите ще бъде изплатена.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).