Ново изненадващо предупреждение от синоптици - не е за сняг, нито за дъжд!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:01 / 14.01.2019
2822
"Жълт" код за цялата страна е обявен за утрешния 15 януари. Във вторник и сряда ще духа силен вятър от северозапад, в Източна България от север-северозапад. Ще е сравнително студено, с променлива облачност и на отделни места ще превали слаб сняг. Минималните температури ще бъдат между минус 6° и минус 1°, а максималните – между минус 2° и 3°. През втория ден минималните температури ще са с още градус-два по-ниски, а дневните – слабо ще се повишат. В четвъртък вятърът ще отслабне и ще се ориентира от югозапад и дневните температури ще се повишат, повече в Предбалкана и в отделни райони ще надхвърлят 10°.

Облачността над много райони ще намалее до слънчево време. В петък и през почивните дни облачността отново ще се увеличи, но само на изолирани места ще превали слабо, предимно дъжд, а в планинските райони – дъжд и сняг. Минималните температури ще се повишат, дневните ще се задържат високи. В неделя по-късно през деня вятърът ще се ориентира от северозапад и с него ще започне да нахлува студен въздух.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Земетресение в Черно море е станало тази сутрин
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).