Очевидци на трагедията във Варна още са в шок от писъците на убитата старица

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (8)
15:54 / 21.03.2018
4192
Жената, повикала полиция на тел. 112, разказа с ужас за случилото се снощи. Съседката, която още е в шок от преживяното, се прибирала от гости, когато чула виковете на баба Минка, сподели тя пред репортер на Varna24.bg.

"Живея в съседния блок и пътят ми минава от тук. Като се прибирах видях, имаше една спряла кола под терасите с момче и момиче, чуваше се как се блъска вътре в апартамента, чуваха се виковете на жената. Попитах младите хора защо не се обадите на 112, те казаха че вече са го направили, но няма никакъв ефект. Обадих се и аз, беше точно в 24 часа. Те  знаете колко са бавни, взеха да ме разпитвам каква съм, що съм. Аз им обяснявам, че е спешно, през това време виждаме Цветан, докато хвърля разни неща през терасата и чуваме виковете. Бях страшно изплашена.

Съседите също излязоха, но те бяха отпред, а екшънът се разиграваше тук, на задните тераси. Минаха пет минути, никой не идваше и аз се обадих отново, от притеснение ми се стори, че е минало повече време. През това време жената пищеше, после изведнъж спря. Разбрах че ще имаме нужда не само от полиция, а и от бърза помощ. Казаха ми, че бърза помощ не могат да извикат, докато не дойде полиция за огледа. Полицията пристигна в 00.22, а когато линейката дойде към 00.30 часа жената още беше жива. Минах отпред, едно момче от третия етаж успя да разбие вратата, която беше метална и здрава, но не посмях да вляза, разбрах само, че е имало много кръв “, разказа съседка, станала очевидец на трагедията.

Повече вижте във видеото!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (8)

Още по темата (2):
21.03.2018 Убитата баба Минка не чувала, в последния момент усетила, че става нещо лошо! Брат и сестра опитали да спрат убиеца
21.03.2018 Извънредно: Ужас във Варна! Гол мъж уби съседката си и се самоуби!
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...
Енергийният министър отива в Турция, за да предоговаря споразумен...
Има ли шанс стойността на имотите да започне да се понижава?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).