Огромна мистерия! Лидия стана през нощта и потъна вдън земя!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
08:44 / 11.09.2017
1324
Млада перничанка излезе през нощта от дома си и потъна вдън земя. За последно Лидия, която е майка на малко момиченце, е видяна от съпруга си. Тя легнала да спи до мъжа си. Когато той се събудил сутринта, нея вече я нямало. "Вечеряхме. Легнахме си. По едно време се събудих, тя отиде до тоалетната и пак си легна. После, към 5 часа, нея вече я нямаше", разказа през сълзи пред камерата на bTV притесненият съпруг на Лидия Павел Христов. 

"Тя е с телефон. От момента, в който се събудих, не съм спрял да й звъня. Телефонът й е изключен. Единственото, което искам, е да се върне при мен", добави разстроеният мъж. Лелята на младата жена разказа, че Лидия била безработна. "8 години беше затворена вкъщи. Беше много притеснена. Искаше да работи", каза жената. Обикновено младата жена носи черни дрехи и дънки. Близките й я описват като затворено момиче. Обявена е за общодържавно издирване.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...
Енергийният министър отива в Турция, за да предоговаря споразумен...
Има ли шанс стойността на имотите да започне да се понижава?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).