Огромна скала се стовари върху влака от София за Бургас

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
12:08 / 12.08.2016
1146
Жесток инцидент с влака София-Бургас, като по чудо се размина без жертви. Огромна скала се стовари върху вагоните. Инцидентът е станал малко преди Копривщица, разказа притеснена читателка, возила се злополучната композиция.

"Инцидентът стана преди един от тунелите. Един от късовете е отнесъл локомотива, който е извън строя. За щастие скалата се е раздробила на малки парченца и това ни спаси от най-лошото", разказва Нели Златева.

Тя сподели разказа на машиниста, който признал, че в участъка няма спирки и затова машината се е движила с по-висока скорост, което всъщност ги е спасило от най-страшния сценарий. 

"Ако бяхме с по-ниска скорост, скалата нямаше да се раздроби от удара, а локомотивът и цялата композиция можеше да изхвърчат от релсите", споделил машинистът.

Нанесени са щети на локомотива и по-специално на резервоара. За щастие няма пострадали пътници, а самите те споделят, че не са усетили удара.



Източник: Блиц

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Задържаха шофьора, който блъсна мъж и избяга
Кои са най-честите измами при плащане онлайн?
Повече от 40 минути реанимационен екип е опитал да съживи 5-годиш...
Газов мегапроект застрашава Черно море
Хотелиер: Положението е отчайващо, държавата е абдикирала
Експерт: Куцо, кьораво и сакато вари домашна ракия, а тя често е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).