Осъдиха 21-годишна девойка от Варна за кражба на кола

Автор: Пламена Николова
Коментари (1)
14:44 / 14.06.2022
616
21-годишна девойка бе осъдена за противозаконно отнемане на чужд автомобил, съобщиха от пресцентъра на районен съд-Варна.

Деянието е извършено във Варна на 27-ми август миналата година. Тогава подсъдимата противозаконно отнела чуждо моторно превозно средство – лек автомобил "Пежо", от владението на неговия собственик, без негово съгласие и с намерението да го ползва - престъпление по чл.346, ал.2 от Наказателния кодекс. Докато 21-годишната девойка шофирала автомобила, последвала повреда по него, изразяваща се в увреждания по задна броня и калник. Впоследствие превозното средство е било изоставено без надзор в отбивка на пътя  Варна – Белослав.  Настъпилите в резултат на деянието повреди по колата са оценени на обща стойност за около 400 лв.

Към момента щетите са възстановени на собственика. 21-годишната подсъдима е неосъждана.  По силата на постигнато между страните споразумение с признание на вината, Районният съд във Варна наложи наказание от 6 месеца лишаване от свобода, чието изпълнение се отлага с изпитателен срок от 3 години.

Съдебният акт е окончателен.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).