Пореден протест се провежда пред президентството

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:43 / 24.08.2022
595
Пореден протест под надслов #Газwithme се провежда пред президентството в София. Демонстрантите изразяват несъгласието си с евентуално започване на преговори с "Газпром" от служебното правителство. Третата по ред инициатива #Газwithme беше обявена за 18 часа пред сградата на президентството. И тази вечер под прозорците на президента Румен Радев демонстрантите ще поискат служебното правителство да не обвързва отново България с Руската Федерация чрез ,,Газпром".

Протестът е подкрепен от ,,Демократична България". Оттам посочват, че служебният кабинет реставрира зависимостта от Кремъл и “неизбежно" води страната към тежка газова криза и настояват да бъдат намерени алтернативни доставки. По-късно протестът #Газwithme ще се слее с мирното шествие за Свобода и независимост, организирано от украинските граждани в България.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Държавните университети затварят врати, ето кога
Новости има при бюлетините, а гласуването на машина е по познатия...
Добра новина за инфлацията, кредитите и лихвите в България
Отбелязваме Международния ден на семейството
Честваме паметта на монах, който е приел ангелски образ
8 области са в жълто и предупредени за опасно време днес


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).