Повдигнаха обвинение на жената, предизвикала мелето на АМ"Тракия"! Оставиха я в ареста

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:29 / 14.04.2018
3911
Жената, шофирала лекия автомобил, който предизвика катастрофата на автомагистрала "Тракия“ е задържана за 72 часа, в понеделник ще ѝ бъде искана постоянна мярка на задържане. Това каза на брифинг наблюдаващият прокурор Мирослав Ангелов във връзка с тежкия пътен инцидент на автомагистрала "Тракия“, който стана вчера, съобщава "Фокус".

"Огледът продължи няколко часа. 26 свидетели са разпитани, бройката е възможно да е нараснала. Направени са проби за алкохол водачите на двете превозни средства, те са отрицателни. Взети са мерки да бъде запазен багажа на пострадалите.

Иззет е огромен обем по документация от фирмата, свързана с досието на автобуса. Той е нов, на около година и няколко месеца. Трудов договор на водача, дежурства. Разпитан е важен свидетел пред съдя. Извършено е освидетелстване на водачите от лекия автомобил. Изготвени са съдебно-медицински експертизи от 6 аутопсии“, заяви Ангелов.

По думите му са взети справки на двамата водачи. "И двамата имат провинения. Водачката на лекия автомобил има тежко провинени, свързано с употреба на алкохол от преди около две години. Другият водач е бил с леки провинения.

Лекият автомобил няма техническа неизправност. С оглед на това, взех решение да бъде задържана за 72 часа и в понеделник ще бъде искана постоянна мярка за задържане. Повдигнато ѝ е обвинение за причиняване на пътно-транспортно произшествие с причиняване на смърт на повече от 2 лица, в случая на 6 лица и пострадали“, каза още той. 

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Министър Евтим Милошев приключи тридневната си обиколка по Черном...
Хакери измамиха жена на програмист, той им обяви война
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).