ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Производители посочиха разликата в качеството на българските и полските гъби | ||||||
| ||||||
Светослав Стоянов от 17 години е изпълнителен директор на гъбозавод. Категоричен е, че сред култивираните печурки, които се произвеждат там, е невъзможно да има отровни, тъй като се спазват всички добри земеделски практики и има внедрена ХАСЕП система. Срокът на годност на българската печурка е максимум 3 дни при температура три градуса, обяснява Светослав Стоянов. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:Всички | Само на регистрирани | Моите | На приятелиПокажи и всички отговори
на 05.07.2016 г.
0
на 17.06.2016 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
Кметът на Бургас празнува
08:25 / 18.05.2024
Почина д-р Красен Генев
15:28 / 19.05.2024
Пъстро шествие, концерт и разнообразни събития в Бургас за 24 май
15:32 / 19.05.2024
Жени с много красиви имена празнуват днес
08:26 / 18.05.2024
Астролог разкри кои зодии ще са най-успешни до края на годината
19:54 / 18.05.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета