ЗАРЕЖДАНЕ...
Начало
Бургас
Спортни
Регионални
България
Международни
Любопитно
Галерии
Личности
RSS
Всички
Бизнес
Други
Институции
Криминални
Общество
Производители посочиха разликата в качеството на българските и полските гъби | ||||||
| ||||||
Светослав Стоянов от 17 години е изпълнителен директор на гъбозавод. Категоричен е, че сред култивираните печурки, които се произвеждат там, е невъзможно да има отровни, тъй като се спазват всички добри земеделски практики и има внедрена ХАСЕП система. Срокът на годност на българската печурка е максимум 3 дни при температура три градуса, обяснява Светослав Стоянов. |
Зареждане! Моля, изчакайте ...
Покажи:Всички | Само на регистрирани | Моите | На приятелиПокажи и всички отговори
на 05.07.2016 г.
0
на 17.06.2016 г.
0
Коментарите са на публикуващите ги. Burgas24.bg не носи отговорност за съдържанието им! Всички коментиращи са се съгласили с Правилата за публикуване на коментари.
Още новини от Национални новини:
ИЗПРАТИ НОВИНА
Виж още:
След забраната: Едно онлайн казино затвори, но друго отвори
10:26 / 21.05.2024
Minimart отваря първите си магазини и в Бургас!
08:00 / 01.06.2024
Тони Димитрова: Намерих я в калта
20:10 / 01.06.2024
Страхотен фестивал с Бургас днес, ще бъде незабравимо
08:46 / 02.06.2024
Пепелянка ухапа жена в Резово
13:29 / 02.06.2024
Попариха ни: Плащаме повече за сянка на плажа, вижте цените в Бургас
09:09 / 02.06.2024
Крисия стана на 20
18:02 / 01.06.2024
Актуални теми
Абонамент
Анкета