Радулов: В ДАНС има няколко футболисти, а на други места зидаро-мазачи заемат ключови позиции

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (4)
19:54 / 11.03.2022
1085
В службите на ключови позиции има некомпетентни хора и това, в комбинация с липсата на ресурс, води и до изключително ниските резултати в работата им, подчерта депутатът от ИТН и експерт по сигурността проф. Николай Радулов.

"Например, в ДАНС има няколко футболисти – назначени от Борисов, защото играли мач. Такива неща има и в разузнаването – чувал съм, че определени хора са назначени, защото са много ловки в строителните работи – зидаро-мазачи и т.н.“, разказа той.

По думите му единствено директорите на служите са сменени през последната година, а останалата част от ръководните кадри остават наследени от времето на ГЕРБ: "Ако имате една счупена кола и сменим шофьора, тя няма да тръгне. Трябва да се поправи колата“.

Радулов отбеляза пред bTV, че в момента анализите на службите се правят на база информации в западните медии, защото няма ресурс за изграждане на собствена мрежа за информиране. Според него недофинансирането в сектора може да достигне половин милиард.

В същото време, той защити подхода на финансовия министър Асен Василев при формирането на тазгодишния бюджет: "Каза – пари срещу промени. Не искате да правите промени, няма да получите пари“.

Виж коментарите (4)
Още новини от Национални новини:
Експерт с добра новина за цената на тока
Задържаха хиляди фалшиви покемони и Супер Марио на Ферибот Оряхов...
Дянков: Може да влезем в еврозоната най-рано през 2026 година, в ...
Ускоряват реализацията на проекта за нови реактори в АЕЦ "Козлоду...
Синоптик каза какво ще е времето през уикенда
Очакваме много полски туристи това лято


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).