Рокери от цялата страна излизат на протест, вижте местата по градове

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
16:35 / 09.08.2016
1691
Мотористи от цялата страна излизат на мирен протест заради пуснатия под домашен арест Фарук Бекташ, който 24.07.2016г. край град Драгоман уби семейството мотористи Бойко и Таня Бойкови.

В момента турският гражданин е в неизвестност. Поради ниската ефективност на съдебната ни система и безнаказаността на виновниците рокери от страната се обединяват във Фейсбук група и организират мирен протест.

Днес те ще изкажат недоволството си в София, а утре ще го направят в по-големите градове. В Бургас шествито ще започне от 19:00 часа пред Съдебната палата.

Ето ги пълния текст и графика за провеждане на протестите:

"Днес сме в София, утре - в цялата страна! Ние, ХОРАТА! Без значение дали сме мотористи, автомобилисти, трактористи, пешеходци. На първо място ние сме ХОРА!

По пътищата осакатяват ХОРА. По пътищата умират ХОРА! Потърпевши и почернени семейства с години чакат справедливост, каквато НЯМА! Защото съдебната ни система пуска убийци и изнасилвачи, а осъжда пенсионерът, който е откраднал хляб, за да не умре от глад!

Това НЕ е протест на мотористите. Това е протест на ХОРАТА! Протест на всички, на които им е омръзнало от своеволията и всички, които искат справедливост!
Това Е мирен протест на ХОРА! Хора, които искат справедливост и промяна. А Таня и Бойко, които бяха убити от Фарук Бекташ, са символът на тази промяна! И символът на обединението! Протестите са мирни и не са политически обвързани!".

Местата по градове:

Сряда, 10.08.2016 г., 19.00 ч. мирен протест пред съдилищата в:

- Асеновград 
- Благоевград 
- Ботевград 
- Бургас 
- Варна  
- Велико Търново
- Видин 
- Казанлък 
- Кюстендил 
- Монтана  
- Пазарджик
- Петрич 
- Пловдив 
- Стара Загора 
- Хасково 
- Ямбол 

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Проблеми с издаването на шофьорските книжки
Сузанита за Кристиан: Сигурно са били друсани с райски газ
Бойко Борисов: Сега всички отвън разбират каква огромна грешка са...
Борисов от Враца: Няма да ви стигнат нито работниците, нито проду...
Борисов с реакция след покушението над словашкия премиер Роберт Ф...
Министерски съвет осъжда атентата срещу словашкия премиер


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).