Сашо Диков нарече БНТ "проститутска телевизия" и нападна Габриела Наплатанова

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
22:07 / 30.06.2022
12477
"Големият провал на Съвета за електронни медии е, че не успя да събере кураж и да не допусне Емил Кошлуков (настоящ генерален директор на БНТ - б.р.) до конкурса. С това медийният регулатор щеше да даде знак, че става дума за нов състав на СЕМ. Четири от тях са сменени - две от президентската квота и две от новия парламент. Щеше да е знак, че тази нова власт излъчва нови хора с нов поглед".

Това зави пред БНР журналистът Сашо Диков, кандидат за генерален директор на БНТ в конкурса, който приключи без избор на нов шеф на обществената телевизия.

Според него избор е имало и той е бил Емил Кошлуков да остане поне още 3 месеца на поста си.

"Недопускането на Кошлуков щеше да е знак за ново отношение към престъпващите правилата, какъвто безспорно е той", заяви Диков.

"БНТ е телевизия с наведено и проститутско поведение, а "тази скъпа проститутка" се заплащала от Бойко Борисов с 20 милиона лева."

По думите на журналиста Симона Велева е нарушила закона, като е гласувала за двама кандидати - и за него, и за Венелин Петков.

"Другото, което ме възмути, е Габриела Наплатанова. След като заяви, че най-добър е Венелин Петков, че го познава и е работила за него. Като е най-добър, гласуваш за него, за да стане шеф на тази телевизия и за да не остане Кошлуков още 3 месеца там. Какво се оправдаваш с конфликт на интереси!".

Сашо Диков потвърди, че ще участва и в новия конкурс за генерален директор на БНТ.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).