Селяндур гази в аварийната на АМ "Тракия", "респектира" другите шофьори

Автор: Георги Кирилов
Коментари (30)
16:06 / 17.05.2023
29937
Читател на Sofia24.bg се свърза с редакцията ни, за да разкаже за изключително неприятен инцидент от днес сутринта. Даваме му думата:

"Както вече влизащите в София знаят, в края на АМ "Тракия", преди "Църна маца", има ремонт и там магистралата се "събира" в една лента. Днес на влизане в София обаче се разигра следната случка. Всички шофьори чинно спазваха ограничението и пътната сигнализация и в колона по един се придвижваха в активната лента. Имаше 3-4 джигита, които прелитаха от дясно в аварийна лента.

В един момент застанах с автомобила си така, че да принудя джигитите в аварийната да карат след мен, като имах готовност, ако има автомобил със специален режим на движение да я освободя, наблюдавайки през цялото време задното огледало. На момента зад мен пристигнаха две "100-годишни" БМВ-та с огромни претенции. То не беше свирене, пресвяткане и т.н. Разбира се не им позволих да преминат, газейки аварийната и с това закона.

Когато ограничението приключи и се върнахме в трите ленти, едното от въпросните БМВ-та, с шофьора от снимката, започна да ме засича в опит да ме удар, да набива спирачки пред мен и т.н. Изравних се в един момент с него, свалих си прозореца и му предложих да спре, за д ами обясни претенциите си. Започна да ми обяснява, че звъни на 112. Отвърнах му чудесно, спри да ги изчакаме заедно ида обясниш защо шофираш в аварийна лента, на което той ми отвърна, че това е свободна лента и може да си кара спокойно в него. Аз му обясних, че не е това предназначението на аварийната лента и отново го призовах да спре, да изчакаме 112, за да се изчистят недоразуменията, но дивият селяндур разбира се избяга", завършва разказа си нашият читател.

Виж коментарите (30)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).