Шефът на хакера Кристиян - милионер в евро с много бизнеси!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
10:14 / 24.07.2019
2847
Директорът на хакера Кристиян Бойков се оказва милионер в евро и собственик на поне 25 фирми. Освен че работи съвместно и под шапката на американска компания в сферата на киберсигурността, 41-годишният Иван Тодоров е крупен бизнесмен и в няколко други области - главно на ресторантьорството. Тодоров, който лично поканил Кристиян още на 18 години да работи за него като "бял хакер" и да тества надеждността на компютърните системи, а и да разработва нови кодове за защита, е започнал да трупа състоянието си у нас със заведения във Варна, разкриха запознати.

Към днешна дата шефът на "Тад Груп" е собственик на над 25 фирми за управление на хотели и кръчми из цялата страна, а състоянието му се оценява на няколко милиона евро. Неслучайно той си позволява да предлага и доста добре платени стажове на свои служители на невръстна възраст в софтуерната компания, добавят още източниците на Lupa.bg. По тяхна информация той дори предлагал стипендии на свои служители, за да завършат висшето си образование или да се окичат със сертификати от най-добрите IT частни училища у нас.

Междувременно не спира да върти и заведенията, като най-солидната му инвестиция в момента е лицензът на международно известна верига за сандвичи, която навлезе в България преди няколко години и за разлика от известните марки "джънк фууд" с трансмазнини и тлъсто месо, се слави като полезната версия на бързата храна.

За да се сдобие с разрешителното да поеме франчайза на веригата у нас, той е вложил не по-малко от няколкостотин хиляди лева, разкриват още от меката на този бизнес. Към момента веригата с най-скъпите сандвичи тип "хоуги" има над 15 бистра у нас. Справка показва, че капиталът на всяка от фирмите, които шефът на хакера Кристиян управлява, е минимум 110 хиляди лева, без да се брои оборотът на годишна база.

Виж коментарите (7)

Още по темата (79):
26.02.2024 Отмениха глобата от над 5 млн. лева, наложена на НАП за теча на лични данни
06.03.2023 Отложиха делото за изтеклите данни от НАП
14.01.2021 Вдигнаха заплатата на шефката на НАП
09.09.2020 Споразумение между Германия и България е помогнало на хакерите, ударили НАП
01.09.2020 Съдът не пожали НАП: Данъчните да обезщетят гражданите за изтичането на
данни
03.07.2020 Хакерът-милионер Иван Тодоров в любовна авантюра с дъщерята на Фатик
Още новини от Национални новини:
От кои вируси трябва да се пазим тази пролет
Един милион българи потеглят
Д-р Илиев: Спрете със струпването на хора край бебето
Студентски стол стана хит: Салата за 1,50 и основно за 3 лв.
Сериозен проблем по морето
Как да взимаме по-висока пенсия?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).