Шефът на затвора в Белене позволи на пандизчия да се разкарва сам с полицейска кола, стана беля

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
13:20 / 11.07.2017
1721
Вчера в 19.25 часа на телефон 112 е получен сигнал, за това, че в град Белене е блъснат велосипедист. Произшествието е посетено от полицейски екип. Установяват, че велосипедистът - 71-годишен, има 1.57 промила алкохол в издишания въздух. Другият участник в ПТП-то е напуснал местопроизшествието. В последствие е установен и вторият участник в инцидента - автомобил със специален режим на движение "Форд транзит", управляван от 38-годишен лишен от свобода, излежаващ присъда в затвора в Белене, без придружител. 

Водачът, движейки се с несъобразена скорост по улица "Патриарх Евтимий" в Белене, е навлязъл в лентата за насрещно движение и е блъснал велосипедиста, след което е напуснал мястото на ПТП-то. На водача са направени проби за алкохол и употреба на наркотични вещества, като същите са отрицателни. На участниците в ПТП-то са съставени актове по ЗДВП и е издаден протокол за ПТП.

Според "Блиц" началникът на затвора в "Белене" Павлин Камбуров е издал специална заповед въпросният пандизчия да напусне мястото за лишаване на свобода с полицейски автомобил, и то без придружител. Това действие е в пълен разрез със закона.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).