Шофьор слезе от колата си и удари жестоко по главата велосипедист

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:36 / 12.06.2019
1079
Шофьор слезе от автомобила си и удари жестоко в главата велосипедист, сваляйки го на асфалта само защото се подпрял на колата му. Бруталният случай на агресия е от Казанлък, при това - на изключително оживено място.

Kадрите, които са записани от видеорегистратор на друг автомобил, предизвикаха вълна от възмущение в социалните мрежи. Инцидентът станал на кооперативния пазар в града. Иван Николов, един от свидетелите на случката, посочва, че велосипедистът се подпрял на колата на нападателя, докато наблизо минавал друг автомобил.

"Човекът излезе и удари велосипедиста в главата. Той падна, удари се в другата кола", обясни Николов. И допълни, че нападателят оправдал действията си с твърдението, че велосипедистът се блъснал в автомобила му. По чудо удареният не е пострадал сериозно. "Човекът се изправи. Видимо нищо му нямаше. Нямаше рани. Не пожела помощ", коментира още свидетелят пред Нова.

Извършителят на нападението е 60-годишният Мехмед Мехмедов. Той потвърди думите на Николов и оправда агресивното си поведение с това, че в автомобила му имало дете, което се изплашило.

Мехмедов е задържан, съобщи началникът на районното управление на полицията в Казанлък гл. инспектор Христо Петров. Пострадалото лице не е установено. Органите на реда са се самосезирали, след като видели видеото с удара във Фейсбук. Нападателят е задържан за 24 часа. Уведомена е и районната прокуратура.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).