Шофьорка заби колата си в патрулка, прати двама полицаи в болницата

Автор: Иван Сотиров
Коментари (6)
09:23 / 18.03.2022
24143
Шофьорка заби колата си в патрулка. Инцидентът е станал снощи около 23.10 ч. на бургаската улица "Тодор Александров", от кръстовище "Трапезица" в посока ж.к. "Меден рудник", на около 100 метра от кръстовището с ул. "Спортна", съобщиха от полицията.

Лек автомобил "БМВ 318 Д", с бургаска регистрация, управляван от 20-годишна жена от руенското село Каравельово, поради движение с несъобразена с пътните условия скорост, блъснала отзад спрелия за обслужване на пътен инцидент плътно в дясната част на платното с включена светлинна сигнализация, аварийни светлини и поставен обезопасителен триъгълник полицейски автомобил "Опел Астра", ползван от служители на сектор "Пътна полиция" при ОДМВР – Бургас.

От инцидента са пострадали двама полицаи  на 34 и 52 години. Двамата са настанени за лечение в отделение "Неврохирургия" на УМБАЛ – Бургас които с комоцио.

Виж коментарите (6)
Още новини от Национални новини:
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?
Банкери предупредиха за лихвите по депозитите
Бойко Борисов: Всеки документ се пращаше на Лена да провери дали ...
Делян Добрев: Всеки път, когато са ме викали в кабинета на Пеевск...
Димитър Главчев се отказва от 9 100 лв. заплата като външен минис...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).