Шофьорът, който прегази момиче в Сливен: Не разбрах, че съм сгазил човек

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (5)
09:14 / 07.10.2019
1301
Водачът, който уби 16-годишно момиче на пешеходна пътека в Сливен, вече е привлечен към наказателна отговорност. Това стана ясно от думите на говорителя на Окръжна прокуратура-Сливен Ваня Белева.

"Извършителят е задържан за 72 часа, като прокуратурата ще поиска от съда постоянна мярка задържане под стража. Наказанието, което може да получи, ако бъде доказана вината му, е между 3 и 15 години затвор. По отношение на обвиняемия, той е споделил, че не е разбрал, че е сгазил човек - че абсолютно нищо не е разбрал'', сподели Белева за Нова телевизия.

"Водачът е бил с 2,24 промила алкохол в кръвта, което означава, че е употребил значително количество алкохол и не е трябвал да сяда зад волана. Иначе група от младежи са пресичали на пешеходната пътека и починалото момиче е било първо и всъщност то е поело удара'', обясни Диян Митев от ''Пътна Полиция''.

Виж коментарите (5)
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...
Енергийният министър отива в Турция, за да предоговаря споразумен...
Има ли шанс стойността на имотите да започне да се понижава?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).