Силен дъжд е вероятната причина за смъртта на младата жена

Автор: Цвети Тончева
Коментари (3)
20:06 / 20.01.2023
760
Силният дъжд е вероятната причина за смъртта на младата жена при катастрофа на пътя между Розино и Клисура. Това каза за Plovdiv24.bg кметът на село Розино Али Кючук. Той съобщи още, че 24-годишната жена е от тяхното село, казва се Шукрие, но са и викали Шуки.

Родителите на момичето живеят все още там, а тя е женена в Пирдоп.  Днес около 11.10 часа тя е пътувала с автомобила си "Мини Купър" за Розино, когато е загубила управление и се е блъснала в дърво. Загинала е на място. Шуки има 4-месечно бебе, за което най-.вероятно ще се грижи мъжът и.

"Трагично и тъжно, колата най-вероятно е поднесла, точно по това време имаше много силен дъжд. Предполагам, че е идвала към Розино, за да развие скорост трябва да се е спускала към селото,“ каза още кметът.

"Има си и родители, има кой да го гледа детето, но за съжаление майката си отиде. Много бързо се кара. Трябва да се спазват ограниченията“, добави Али Кючук.

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).