Синдикат "Защита" поиска оставката на депутата Георги Ганев

Автор: Йоланда Пелова
Коментари (3)
11:10 / 11.03.2022
463
Воюва ли България и с кого? Това е въпросът, който отправя синдикат "Защита“ към по думите им случайно попадналия в парламента депутат Георги Ганев от "Демократична България“, научи Sofia24.bg.

Публикуваме възмущението им без редакторска намеса:

Този пишман депутат изръси толкова глупости в сутрешния блок по Нова телевизия на 10.03.2022г., че ако имаше някакъв механизъм в Българското законодателство за отзоваване, бихме го отзовали незабавно.

На въпрос на водещия за обедняването на българския народ депутата-икономист Ганев няколко пъти отговори, че по време на война се обеднява и затова обеднява и българския народ?!

Не можем да се сдържим да не попитаме въпросния иконом. България във война ли е и с кой воюва?!

На въпроса на водещия, че ни очаква минимум 15% инфлация, временно пребиваващия в Парламента Ганев отговори, че видите ли 15% инфлация не са никакъв проблем! И направи странно сравнение, че от 90-та – 97-ма година сме имали и 25% инфлация, но сме оживявали! То и хиперинфлация имаше, вярно е че оживяхме, но и изметохме някои управляващи.

Тогава иконом.Ганев с кого воюваше България та се стигна и до хиперинфлация?!

Да имаше война на Българската мафия и спекуланти срещу българския народ. И тогава започна грабежа на народа, който в момента продължавате.

На въпросите на водещия защо цената на бутилка олио е вече 7,00лв. след като дори министъра на икономиката обяви, че производствените разходи са 2,00лв, всичко останало е спекула, пишман депутат се опита да въвлече България в полето на "пазарната икономика“. Т.е. търсене и предлагане. Но наясно ли е г-н Ганев, че в България няма пазарна икономика. Има спекула. Себестойността няма никакво значение, щом има идиоти и глупаци да купуват и плащат по 10лв. това е истинската цена?!

Разбира се, за въпросния другар, който получава сигурно по 10 000-12000лв. заплата, за него не е проблем да си позволи по 10лв. за бутилка олио!

Потресаващо е, че народен представител, който очевидно не знае по каква работа се намира в Парламента, нито веднъж не спомена за потресаващо ниските доходи на българските граждани, за компенсации за драстично увеличените спекулативни цени на горива, ток, газ, парно и явно въобще не му дремеше как ще оцелее народа.

В заключение след това интервю можем да кажем само едно "Оставка иконом.Ганев“!

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Земетресение в Черно море е станало тази сутрин
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).