Скандална теза за брутална схема с лихвите от страна на банките, направила много българи клошари

Автор: Диана Бикова
Коментари (0)
09:21 / 13.09.2019
1503
23 предложения за промени в Закона за адвокатурата, придружени от подписка ще внесе в Народното събрание националната гражданска инициатива "Адвокати за свободна България". Това съобщи пред журналисти в Пловдив адвокат Владислав Янев от Софийската адвокатска колегия, предаде репортер на Plovdiv24.bg.

В представянето участва и адв. Светлозар Николов от Варненската адвокатска колегия, който е бил подложен на репресивни действия. На дискусията присъстваха и много пловдивски защитници. 

Янев и Николов заявиха, че самите адвокати имат нужда от защита от репресията на Висшия адвокатски съвет и от репресивния характер на измененията в Закона за адвокатурата, който вече е внесен за обсъждане в Народното събрание. 

20 пловдивски адвокати са се включили в подписката. Събирането на подписи ще продължи до 16 септември. След това ще бъдат внесени в парламента заедно с предложенията за реформа в адвокатурата. 

Скандалните твърдения за схема с незаконно увеличаване на лихвите и разноските от страна на банките, чиято жертва според Янев са множество българи, загубили домовете си и станали клошари - гледайте във видеото!

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Министър Евтим Милошев приключи тридневната си обиколка по Черном...
Хакери измамиха жена на програмист, той им обяви война
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).