Слънчево и топло време утре

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
19:55 / 09.05.2022
420
През нощта над по-голямата част от страната ще бъде ясно и почти тихо. По-значителни увеличения на облачността, средна и висока, ще има над Дунавската равнина. В сутрешните часове на отделни места в низините и около реките ще се образува краткотрайна мъгла. Минималните температури ще бъдат между 4 и 9 градуса.

Утре над страната ще преобладава слънчево време. Над Западна и Северна България ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност и на места около и след обяд ще превали краткотраен дъжд, придружен с гръмотевици. Ще духа слаб до умерен североизточен вятър. Максималните температури ще бъдат между 20° и 25°. 

Над планините ще преобладава слънчево време. Над масивите от Западна България и над Централния Балкан ще се развива купеста и купесто-дъждовна облачност. На места ще превали и прегърми, над 2500 метра валежът ще е от сняг. Ще духа до умерен вятър от изток-североизток. Максималната температура на височина 1200 метра ще бъде около 12°, на 2000 метра - около 4°.

Над Черноморието ще преобладава слънчево време с временни увеличения на облачността, по-значителни над северното крайбрежие, но без валежи. Ще духа до умерен североизточен вятър. Максимални температури на въздуха: 17°-19°. Температурата на морската вода е 14°-15°. Вълнението на морето ще бъде 1-2 бала.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Министър Евтим Милошев приключи тридневната си обиколка по Черном...
Хакери измамиха жена на програмист, той им обяви война
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).