Сряда вещае неочаквано събитие и пари за някои зодии

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:49 / 29.08.2018
2279
В сряда мнозина ще се зарадват на пари, чието получаване е било възпрепятствано досега поради различни причини. Това ще бъде благоприятен ден за разрешаване на отложени или забавени поради различни причини финансови проблеми. Сряда вещае неочаквано събитие или новина свързана с мъж. Това ще бъде един благоприятен ден да направите една покупка за дома си, която да ви донесе комфорт и настроение. В личния си живот и в любовта избягвайте хитрости, манипулиране чувствата или желанията на партньора ви и други подобни действия. 

Овен

Това е ден за мечти сред природата. Независимо, че е работен ден намерете време за разходка сред зеленина. Ще ви хрумнат безценни идеи.  

Телец

През този ден избягвайте споровете с по-възрастни роднини. Няма да се разберете. В работата също ще имате разногласия с важна личност. Изобщо денят ще ви поднесе неразбиране отстрана на висшестоящи.

Близнаци

Това е ден, в който да проявите повече смелост. Късметът ще е на ваша страна и ще се справите с всичко, което се изпречи на пътя си. Най-голямото ви оръжие ще е интуицията ви.

Рак 

През този ден насочете усилията си към покоряването на служебни върхове. Пред вас ще има много възможности за реализация и развитие. Освен това ви се предоставя възможност за постигането на по-добър стандарт в семейството ви.

Лъв

Тази сряда е ден за печелене на пари. Ако сте планирали търговски сделки, може да действате смело. Моментът е подходящ и за проучването на нови възможности за източник на доходи.

Дева 

Днес никой няма да може да ви устои, така че пристъпете към решаването на семейни дела. Важното е да бъдете добронамерени и да не допускате намесата на трети лица.

Везни 

През този ден е много важно да сте максимално честни с партньора си. Сега е моментът да изкажете всичките си претенции и да настоявате за изпълнението им. 

Скорпион 

Днес ще преливате от вдъхновение. Не пестете сили и време. Сега ще имате възможност да свършите работа за две седмици напред.

Стрелец

Това е ден за приятни изненади. Не се подавайте на предразсъдъци  и стари обиди. Те само ви пречат по пътя напред и нагоре.

Козирог

Днес може да усетите известно безпокойство. Не бързайте да реализирате планове, ако не се чувствате достатъчно уверени.

Водолей

Това е ден, в който ще откриете нова страст. Не се колебайте да разчистите времето и живота си, за да ѝ направите полагащото ѝ се място. 

Риби

Днес наблегнете на физическата активност. Дори една дълга разходка ще ви даде необходимия тонус. Не спирайте да търсите новото, от което имате нужда.

Виж коментарите (0)

Още по темата (576):
21.04.2024 Неочаквани обрати на съдбата за една зодия днес
20.04.2024 За пръв път от 83 г. Юпитер и Уран се срещат в Телец: Какви изненади очакват всяка зодия?
18.04.2024 Тези зодии се славят като най-романтичните
17.04.2024 Ето какво ни вещаят звездите за днес
07.04.2024 Меркурий продължава да е ретрограден и две зодии трябва да внимават
06.04.2024 Зодиите и различните възможности за всяка една от тях
Още новини от Национални новини:
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Земетресение в Черно море е станало тази сутрин
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).