Съветът на банкера: Не слагайте всички яйца в една кошница

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
17:15 / 15.03.2022
578
Има прогнози за солиден икономически растеж през тази година. Войната в Украйна ще намали потенциала му, но няма да има сериозно влошаване на ситуацията в апокалиптични рамки. Няма да свършат стоките по магазините, няма да има и хиперинфлация. Това заяви за "Твоят ден" икономистът Владимир Сиркаров. 

По думите му няма основания за внасяне на паника и сценарий за стагфлация.

От своя страна банкерът Левон Хампарцумян смята, че къде да инвестираме зависи какво се инвестира, в каква фаза на живота си е човек и какви са перспективите на доходите му, може да е нещо балансирано, ако човек е млад може да инвестира в образование и почивка. Съвет от банкера: Не слагайте всички яйца в една кошница.

"Всеки кредит е заем от бъдещите предполагаеми доходи. Ако човек е уверен, че има перспективи да покрие кредита, няма проблем с това. Ако обаче е на ръба на възможностите си, малко влошаване може да го доведе до невъзможност да го покрива", подчерта Хампарцумян. И допълни, че ще има плавно покачване на лихвите с четвърти от процента.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).