ТВ журналистката Василена Матакева: Чакам те, Бояне! Ела си!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (7)
15:33 / 14.05.2018
5572
Известната спортна журналистка от БНТ Василена Матакева разтърси социалната мрежа с много силни думи за алпиниста Боян Петров, който вече 11 дни е в неизвестност. Петров се опита да изкачи един от най-трудните върхове Шиша Пангма, но надеждата за намирането му все повече угасва. Вижте какво написа във Фейсбук Матакева:

В последните дни чета всичко,написано за Боян,влизам в новините много по-често, отколкото съм го правила някога, продължавам да вярвам, че ей сега като отворя компютъра и ще изскочи "намериха Боян,отслабнал е, но е добре"......наистина вярвам. Прочетох страхотни, вдъхновяващи материали, покланящи се на смелостта и куража му, на духа, на любовта към живота, на всичко, което е Боян.....не мога да го кажа по-хубаво, но знаете ли какво си мисля?

В последните години съм сред хората, които правят "Спортист на годината", Боян Петров е бил там няколко пъти и е единственият, ама наистина единственият, който никога не се разсърди от класирането, който никога не каза лоша дума за никого, напротив радваше на всички постижения, говореше с всички, усмихваше се, нямаше нужда от уговорки от предварителна информация - кой е в класирането, от пазарлък, от сцени. Той просто казваше - ще дойда и.....беше там!!!! Чакам те, Бояне. За мен ти си извън класациите, за мен ти си много високо и всички ние имаме нужда от теб!!!! ЧАКАМ ТЕ ,БОЯНЕ. Ела си и заради нас всички, които те обичаме....

Виж коментарите (7)

Още по темата (58):
01.06.2022 Кирил Петков подкрепи инициатива за Боян Петров: Строителството на качествена магистрала в този участък е приоритет
06.12.2021 Филмът за Боян Петров "Отново съм тук" спечели голямата награда на фестивала в Краков
30.11.2021 Пълна зала по време на премиерата на филма за Боян Петров
28.11.2021 Жената на Боян Петров проговори три години след смъртта му
24.11.2021 Кирил Петков се появи в трейлър на филм
19.11.2021 Дъщерята на Боян Петров ще присъства на премиерата на филма "Отново съм
тук"
Още новини от Национални новини:
Две години по-късно: КЗК ни обясни защо се стигна до бой за олио ...
Земетресение в Черно море е станало тази сутрин
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).