Тези редове на наша моделка до известна родна певица взривиха мрежата

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:35 / 29.03.2018
4803
Шумът около жестоката катастрофа с певицата Дивна и моделката Кристин Илиева бе затихнал. До последните часове, в които бившата моделка Изабела Господинова разтърси мрежата с обръщението си към младата изпълнителка, което накара хиляди потребители във Фейсбук да настръхнат. Публикуваме написаното от Господинова без редакторска намеса:

До едно момиче Дивна ,
Дълго опитвах да задържа за себе си това което ще напиша ! Но не мога . Може би това е единственият начин чувствата ми да стигнат до ума на момичето Дивна .

Не искам и няма да те съдя за това , което направи . Но не мога да не търся отговор за това , което не правиш . Твоето безразличие и страх от закона се довеждат до два тл разговора на родителите ти , един есемес до приятел и няколко лични въпроса към лекуващият лекар . В каквото и състояние да се намираш заради стореното , състоянието на твоята ,,приятелка,, е много по тежко . Но тя се бори и няма да се предаде . Колко по леко щеше да бъде и за двете ако не ѝ беше обърнала гръб и беше до нея в този момен . Каквото и да се е случило тя е жива , а вие бяхте приятелки .

Приятелите са заедно и в добро и в зло . И точно в нещастието , което ти ѝ причини това приятелство щеше да бъде истинско . Ти трябваше и трябва да си до нея , да лекуваш душата ѝ да не я предаваш ! Децата на твоята възраст спасяват животни , спасяват умиращи коне , замръзнали щъркели , прегазени кучета ! Браво на родителите на тези деца ! Ти трябваше да си до твоята приятелка , дори и някой да те обвинява , трябваше да изтърпиш в името на приятелството . Искренно се надявам когато твоят шок отмине да се осъзнаеш и да мислиш и действаш като едно смело момиче , което е пример за много български деца ! 

Нашата Кристин ще мине през този Ад . Тя ще се бори , ще се бори заради себе си и всички които я обичат . Крехкото ѝ тяло крие огромна сила !
На теб желая достойнство , за да продължиш да гледаш хората в очите ! Желая ти да не губиш приятелите си и ти самата да бъдеш истински приятел !

Ти трябва да си там до нея !

Виж коментарите (0)

Още по темата (420):
06.01.2019 Cервитьор вбеси Слави Трифонов, шоуменът полудя!
09.11.2018 Вижте какви мръсни думи са скрити в българските музикални клипове!
15.10.2018 Майката на Наско: Tой е твърде неопитен за провокациите във "ВИП брадър"
19.09.2018 Нора изгонена по сценарий, роднините й са доволни, че няма да се излага
повече
03.08.2018 Лудо влюбен в Нели Рангелова полицай й опростил глоба
01.08.2018 Слави Трифонов взе Младенова за съдружник, Дилов я нарече "сив кардинал"
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).