Трагедия! Пиян шофьор уби 16-годишно момче

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
11:49 / 31.08.2018
1470
Пиян водач на автомобил предизвика пътен инцидент, при който почина 16-годишно момче, съобщиха от ОД на МВР в Пазарджик. Тежкото произшествие е станало снощи на пътя между пазарджишките села Сарая и Ивайло. 46-годишният Г.Д. от село Сарая настигнал с автомобила си "Опел" група младежи с велосипеди. Последвал удар във велосипеда на 16-годишно момче. За кратко време на мястото пристигнали автопатрул на сектор "Пътна полиция" и линейка на "Спешна помощ.

За съжаление въпреки опитите на медиците на реанимират детето, то е починало. Полицаите тествали водача с дрегер, като уредът отчел 1.58 промила концентрация на алкохол в издишания въздух. Взета му е и кръвна проба за лабораторен анализ. На мястото е извършен оглед от дежурна група при РУ-Пазарджик. Г.Д. е задържан в ареста за срок от 24 часа, а срещу него е образувано полицейско производство.

Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Проф. Чорбанов: Дано в понеделник да не бъде обявена епидемия, ка...
За седмица с металотърсач на плажа си купуваш телевизор
ПП-ДБ има готовност да преговарят с ГЕРБ за общо управление, но п...
Асен Агов: Евроатлантическите партии трябва да се съберат, защото...
Какво ще е работното време по празниците за "Кауфланд", "Лидл", "...
Как работодател заплаши с уволнение свой служител, само защото е ...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).