Управител на хотел нарече инкасаторка "овца", ето какво му струва това

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
17:02 / 25.11.2016
1305
Управител на хотел във Велинград плати компенсация от 1000 лева и още 512 лева разноски за адвокат на инкасаторка от водоснабдителното предприятие ВКТВ, защото я нарекъл "овца". 

Михаил Александров прие предложеното му от Районния съд в курорта споразумение и заяви, че съжалява за обидната квалификация. Обясни, че бил предизвикан.

Инкасаторката отишла в хотела, ръководен от Александров, за да отчете показанията на водомерите, съобщава "Дарик". В същия момент обаче той и колегите му били ангажирани, тъй като имало много клиенти. Управителят разказа, че в такива ситуации и той се включвал в работата в кухнята. Служителката не проявила разбиране и настоявала да й отключат да види измервателните уреди, а когато й отказали, изпаднала в истерия, разказа мъжът. Това го предизвикало да избухне и да я нарече "овца".

Още в съдебната зала се разбра, че обезщетението и адвокатските хонорари са платени на потърпевшата, която обяви, че няма други претенции.

Пред съдия Наташа Даскалова двамата спорещи обещаха занапред да поддържат коректни отношения.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
Сигнал: На магистрала "Тракия" е много опасно в момента
Проблеми с издаването на шофьорските книжки
Сузанита за Кристиан: Сигурно са били друсани с райски газ
Бойко Борисов: Сега всички отвън разбират каква огромна грешка са...
Борисов от Враца: Няма да ви стигнат нито работниците, нито проду...
Борисов с реакция след покушението над словашкия премиер Роберт Ф...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).