Велинград задмина Рим по цени за 14 февруари

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (14)
15:25 / 12.02.2018
1889
Велинград - Балканската СПА столица или Рим - Вечният град, център на изкуството, поезията, музиката, литературата, образованието и културата. Ако се чудите кой от двата града да посетите за 14 февруари, ще ви помогнем със сравнение на условията и цените. Направихме анализ в сайтовете за групово пазаруване къде е по-изгодно да се насочите идната седмица. Резултатите - български градове и села отново изпреварват световноизвестни градове като Рим.

Даваме пример с офертите за 14 февруари във Велинград и Рим. Промоционалната оферта в 5-звезден хотел във Велинград за 2 нощувки, закуски, вечери, и разбира се СПА услуги ще ви струва 275 лв. на човек. Подчертаваме че, в цената не влиза транспортът.

Сега тръгваме за Рим, със самолет за три нощувки и транспортът е включен в цената. Периодът на пътуване е 11-15.02.2018 г. и хотелът е 3-звезден, но това е Рим. Офертата е за 240 лв. на човек. Доплащат се трансфер от и до летището и хотела и музей и забележителности.

Друг пример, който сравнихме с италианския град, който често сравняват с музей, е малкото българско градче Добринище. В него срещу 410 лв. двама души може да се настанят за 2 нощувки в 4-звезден хотел. Настаняването е в обикновен малък апартамент и включва две закуски и празнична вечеря, в цената обаче не влиза транспортът до там.

Източник: economic.bg


Виж коментарите (14)
Още новини от Национални новини:
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Министър Евтим Милошев приключи тридневната си обиколка по Черном...
Хакери измамиха жена на програмист, той им обяви война
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).