Видео от престрелката между полицаи и въоръжените обирджии в София

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (1)
15:08 / 29.06.2016
945
Във Фейсбук се появи видео от престрелката между полицията и двама въоръжени обирджии на столичния булевард "Възкресение" в ж.к. "Разсадника". В района е имало много хора по това време.

Единият от нападателите в заложната къща издъхна от раните си на улица "Хъшове". Той бе прострелян от полицаите, след като е открил огън по тях. Съучастникът му също е заловен при спецакция в квартал "Разсадника", съобщиха криминалисти.

Около 14,30 ч. вчера двама мъже извършват обир в заложна къща на булевард "Ломско шосе". Полицията реагира веднага и започва преследване по софийските улици. Бегълците са се движили в краден "Фолксваген Голф", който сменили с джип по време на гонката. На булевард "Възкресение" между тях и полицаите започва престрелка. Бандитите удрят или са притиснати от полицейски автомобили, след това преминават с джипа "Мицубиши" през тротоара и спират в междублоково пространство. От там двамата продължавата пеша, като единият от тях умира от получените рани на съседната улица "Хъшове".

Този браузър не поддържа видео елемента.


Виж коментарите (1)
Още новини от Национални новини:
НСИ: Доходите на българина растат по-бързо от разходите му
Земетресение разлюля България
Голяма трагедия споходи Веселин Маринов
Жестокото убийство в наше село: Обвиняемият е лежал в затвора за ...
Шефът на анестезиологичното отделение на "Св. Анна" - Варна: Жена...
Президентът: Това, което най-вероятно ще се получи, е парламентът...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).