Виктор Калев щастлив с хубав младеж край себе си!

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
13:36 / 24.02.2019
7014
На пълен комфорт се радва напоследък Виктор Калев. Комикът има край себе си мъж, на който може да разчита за много неща. Младият левент се грижи на златоградчанина да му е хубаво, като го кара с бял мерцедес, пазарува му и му прави компания дори и след залез слънце. В израз на добро приятелство не се притеснява да го прегръща публично. Навремето Калев пърпореше из София със скромна мотопедка, но откакто гастролира с музикалния си спектакъл "Грамофонът", доста се е замогнал и се придвижва с лимузина. Немското му возило е последен писък на модата в автоиндустрията и струва 100 бона.  

"Виктор изкарва луди пари от шоуто си, огромна заслуга за успеха на което има и Дани Милев. Маестрото вложи целия си талант, за да стане музиката към представлението неповторима, но в един момент бе принуден да пие студена вода. Калев реши, че не иска да дели печалбите си и разкара знаменития композитор, аранжор и ръководител на бенд. Сега мелодиите не звучат на живо пред публиката, а на плейбек. Когато си купуват билети, зрителите може би не си дават сметка, че ще гледат нещо като буфосинхронада, и продажбите си вървят", коментира неотдавна пред репортер на "Уикенд" човек с авторитет в шоу средите.  

Замогнал се от "Грамофонът", Калев си взе лимузина. Той разчита на услугите на нещо като персонален шофьор и асистент, на какъвто разчита и някогашната му приятелка Лили Иванова. С младежа, който е в обкръжението му напоследък, той буквално е ударил джакпота – освен, че е красив, левентът се оказал и изпълнителен. Не е ясно дали двамата имат официално установени трудово-правни взаимоотношения, а и това е без значение – факт е само, че са непрекъснато заедно, а Калев е истински щастлив. 

На папараците направи впечатление, че почти винаги, когато е в компанията на 49-годишния ерген Виктор Калев, шофьорът е със суитчър с качулка. Двамата избягват да се появяват един до друг и там, където са струпани много хора, като например в супермаркета. Очевидно актьора, превъплътил се в Деса Поетеса и Ранърса, се старае да предотврати в зародиш всякакви недвусмислени съмнения и слухове...

Виж коментарите (0)

Още по темата (1301):
14.12.2019 Вдовицата на Шарлопов с нов мъж до себе си
14.12.2019 Николета се показа без капка грим, феновете полудяха!
10.12.2019 Светлана отпразнува имения ден на бебето си с парти за 10 хиляди лева
07.12.2019 Голяма новина за "Откраднат живот"!
22.11.2019 Хакери изнудват наши звезди за пари! Джизъса изгоря 2 пъти
21.11.2019 Христо Шопов: За пръв път съм на чалга!
Още новини от Национални новини:
Остават ви точно два дни, за да не влезете в "черния списък" на Н...
Хванаха туроператори без лиценз да возят хора на екскурзии в чужб...
Министър Евтим Милошев приключи тридневната си обиколка по Черном...
Хакери измамиха жена на програмист, той им обяви война
Фермер: Не може млякото да ми го изкупуват на 80-90 ст., а млечни...
"Политическата коректност" на господин Пеевски - истинската полит...


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).