Вижте какво направи шофьор заради бавен колега в лява лента

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (3)
15:20 / 17.08.2022
655
"Имбецилът с Ford-а си кара със 120 и не се прибира вдясно по никакъв начин.

Накрая сивият Nissan се изнерви, изпревари го забранено отдясно и застана пред него да си карат заедно със 120" - така потребителка на Фейсбук коментира онова, на което е станала свидетел на магистрала "Тракия" днес. Постът й породи оживена дискусия относно поведението на водачите на автомобили на аутобана.

Ето и две мнения по темата:

"Колегиалност - нулева. Вярно, че дясната лента е ужасна на много места, но това не пречи да се прибереш вдясно, да пуснеш хората, които карат по-бързо от теб и после пак си карай вляво (имайте предвид, че могат да ви глобят за това, ако карат в лява лента, без да изпреварвате), все пак в дясната има на няколко места сериозни кратери и е ужасно.

Но да си седиш в лява лента, докато зад теб има коли, е силно показно за липса на внимание върху шофирането, липса на всякаква колегиалност и липсва на възпитание".

"... и докато го изпреварваш отдясно, той решава, че в този момент трябва да се прибере, очевидно не си гледа огледалото и ставате статистика. Никак не е препоръчително да се прави така".

Виж коментарите (3)
Още новини от Национални новини:
Министърът на енергетиката разговарял с АЕЦ "Козлодуй" да не вдиг...
Йотова: Потоците от мигранти няма да приключат, а ще се засилят п...
НАП погна заподозрени за участие в престъпна група
Окончателно: Ректори, студенти и синдикати излизат на протест
Миграционният натиск към България продължава да намалява
Времето до края на седмицата остава неустойчиво


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).