Военен нарече тъщата "бидон" и "мърша", тя му отвърна с "пе*ерунгел" и "долен изрод"

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (2)
09:00 / 28.01.2019
2656
600 лева обезщетение дължи рейнджър на бившата си тъща заради обида. Николай Динев ще трябва да покрие и 1000 лв. хонорар на адвоката й, реши пловдивският военен съд. Делото там е било образувано след жалба на 58-годишната Тодора Кирилова. В нея тя твърди, че след раздялата на дъщеря й с Динев станала обект на омраза от негова страна. Военният я тормозил по телефона в продължение на 7 месеца.

"Позвъняванията достигаха до 150 на денонощие. Накрая апаратът ми блокира", посочва Кирилова. Динев я атакувал и със съобщения по вайбър. На 18 август м.г. й изпратил SMS, в който я нарекъл "бидон", "мърша", "боклук дебел", "свиня" и "психопат". Жената е депозирала в съда копие от съобщението. Дъщеря й Соня потвърждава, че майка й е била подложена на психически терор от военния. Положението станало нетърпимо, след като Соня и родителите й отказали свиждания на 5-годишния Ивайло с баща му. Поводът бил, че след едно от посещенията си при Динев детето се върнало разстроено и потиснато. "Тате ми каза да рева, за да се върне той при нас, иначе ще ме бие", обяснило момченцето на майка си.

Наложило се да го водят на психолог, за да се успокои. От своя страна рейнджърът твърди, че тъщата също го е обиждала. Представил е на делото записан разговор с нея, в който тя го нарича "тъпанар", "пе*ерунгел", "долен изрод", "педофил". "Чувал съм Тодорка да го кълне, да му казва, че детето не било негово", свидетелствал е бащата на рейнджъра, пише "24 часа". Съдът е уважил само частично иска от 3000 лева за обезщетение на тъщата. Наказание на Динев по НК не е наложено, тъй като магистратите приемат, че в случая е налице "реторсия", т.е пострадалият е отвърнал със същото деяние на обвиняемия.

Виж коментарите (2)
Още новини от Национални новини:
Джип предизвика тежка катастрофа, шофьорът бил много пиян
Една област въведе спешни мерки заради заболелите от коклюш
Увеличават заплатите в Българската армия с 30%
Черни облаци надвиснаха над Лена Бориславова, отива на съд за кле...
Енергийният министър отива в Турция, за да предоговаря споразумен...
Има ли шанс стойността на имотите да започне да се понижава?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).