Време е една зодия да обърне внимание на човека до себе си

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
08:49 / 29.10.2020
1228
Дневен хороскоп за четвъртък, 29.10, изготвен от Светлана Тилкова - Алена

ОВЕН

Загубите, които може да предизвикате в този ден, са причина за проблеми с вашите близки. Проявете гъвкавост и бъдете отговорни към всичко, което предприемате, заради ретроградното движение на Меркурий. Постепенно може да възстановите отношенията с деловите си партньори, които изоставихте преди време поради неизвестни причини. Бъдете умерени в критиката, ако след като се приберете заварите бъркотия в дома си, заради мъст, че не сте си у дома в почивния ден. Не спорете с партньора си. 

ТЕЛЕЦ

Нервни сте, несговорчиви и настроени агресивно към хората. Вашите колеги също са подвластни на упреците и обидните ви думи. Овладейте се! Наложете си търпение и спокойствие, за да не се изпокарате с всички и да загубите шансa да ви подкрепят при необходимост, особено ако това се случи при ретроградното движение на Меркурий. Не се надявайте на запознанство с подходящ партньор, въпреки опитите да ви оженят преди настъпването на Новата година. Няма да бъдете щастливи. 

БЛИЗНАЦИ

Трудности в общуването, породени от прибързаност и необмислени приказки, подтикнати от ретроградния Меркурий може да ви объркат плановете за деня. По-добре се задълбочете в служебните си задължения и мислете преди да говорите и да критикувате. Очаквайте информация за приходи, които ще ви позволят да предприемете начинания. Следобед се очертават разправии с вашите близки, заради обещания, които не сте изпълнили и сте породили ревност в партньорите ви. Решили са, че сте им изневерили.

РАК

Начинанията няма да ви донесат успех, а ще се превърнат в причина за финансови загуби. Разчитайте на рутината и знанията си, както налага ретроградния Меркурий. Наложете си умереност във всичко, включително и в исканията си при провеждане на разговори, за да не си създадете проблеми с вашите делови партньори и колеги. Не са изключени трудности в личните отношения, ако през целия ден сте извън дома си и пренебрегвате любимия си. Грозят ви не малко разногласия с партньорите ви. 

ЛЪВ 

Късметът ви изневерява и няма как да разчитате на чудеса. Въпреки това, ако сте достатъчно прозорливи, може да извлечете максимална полза на работното място. Бизнесмените и хората, които се занимават с предприемаческа дейност днес при планирани разговори преди края на годината жънат успехи, на които не са се надявали. Самочувствието им в края на месеца е върхово. Посветете вечерта на семейството си, на партньора и на децата си. Близките ви очакват от вас повече внимание. 

ДЕВА

Нямате желание за работа, но ако не сте завършили изостаналите заради съгласно повелята на Меркурий е добре да го сторите. Не са изключени неочаквани разходи, свързани с покупки за вашите деца или лечение на роднини. Отложете планираните делови разговори. В никакъв случай не разказвайте за професионалните си планове на хора, което срещате днес за първи път. Дискретността е задължителна. Не са изключени неочаквани промени в личните ви отношения, заради изневяра, която сте разкрили.

ВЕЗНИ 

Не взимайте прибързани и необмислени решения, бъдете търпеливи и мислете, за да не си създадете проблеми по време на ретроградното движение на Меркурий. Не проявявайте импулсивност и ще се справите с трудностите по пътя си. На работното място успехът е с вас. Обмислете внимателно предложението за нова работа. Не пропускайте да проявите решителност в постигане на целите си. Вечерта се отдайте на семейството и на любимия си, на приятни емоции и спокойни разговори. 

СКОРПИОН

Разочаровани сте от хора, на които искахте на всяка цена да помогнете да излязат от кризата в личния си живот, но те не само че не ви благодариха, а и се опитват да ви навредят на вашето работно място, но всъщност вредят на себе си, заради ретроградното движение на Меркурий. Бизнесмените да обмислят добре плановете си и да преценят дали да проведат разговори за инвестиции. Не са изключени  закономерни усложнения в семейните отношения, заради нежеланието ви да отстъпите.

СТРЕЛЕЦ

На работното място съхранете спокойствието си, ако се окаже, че сте сгрешили и ви критикуват. Случва се. Поправете грешката си още днес, за да не се стига до неочакваности при ретроградното движение на Меркурий. Заемете се със задачите си и премълчавайте, ако се опитват да ви ядосат без причина. Финансирането на нови проекти не е желателно. Имате много обожатели, но сте влюбени до уши само в един, а днес имате възможност да споделите чувствата си. Бъдете искрени и не премълчавайте. 

КОЗИРОГ

Бъдете внимателни при провеждане на разговори с колеги. В края на работния ден не е изключен конфликт с делови партньори, с които сте приключили отношенията си, но те сякаш отказват да ги прекратят и правят и невъзможното да продължите работа с тях. Начинанията са успешни, ако предварително са добре обмислени. Очаквайте отлични и будещи завист финансови постъпления. Ваши роднини се опитват да ви създадат проблеми в брака. Не допускайте тяхната намеса, ако бракът ви е стабилен. 

ВОДОЛЕЙ

Бъдете самокритични, за да осъзнаете собствените си недостатъци и да запълните пропуските в знанията си. Допълнителната работа ще ви натовари. Ако искате да промените изцяло дейността си не го правете днес. Със задълженията си на работното място се справяте трудно и сте подтиснати. Трудно ще избегнете проблемите в семейните отношения и разногласия с партньора си, ако пренесете лошото настроение и в дома си. Постарайте се да се заредите с оптимизъм. Сексът ще ви се отрази добре.

РИБИ

Новите предложения за професионална реализация да не ви главозамайват, защото не е изключено да са подвеждащи. Ще съумеете да се справите с професионалните трудности. От вас зависи да намерите верния път към бъдещи успехи. Рискувате да се провалите в личните отношения заради недоверие в чувствата си. Вечерта се отдайте на почивка сред любимите си хора. Ако сте уморени и не сте готови за секс, просто споделете деня и изживяванията с близките си и спокойствието на интимните мигове.

Виж коментарите (0)

Още по темата (578):
04.05.2024 Празник е, но тези две зодии трябва да бъдат особено предпазливи
02.05.2024 Изключителен ден очаква някои от зодиите на Разпети петък
21.04.2024 Неочаквани обрати на съдбата за една зодия днес
20.04.2024 За пръв път от 83 г. Юпитер и Уран се срещат в Телец: Какви изненади очакват всяка зодия?
18.04.2024 Тези зодии се славят като най-романтичните
17.04.2024 Ето какво ни вещаят звездите за днес
Още новини от Национални новини:
Още един проблем ще мъчи шофьорите по магистрала "Тракия" в следв...
Обърната цистерна на АМ "Тракия", мантинелата е буквално премазан...
Германско икономическо издание: Готова ли е България за еврото? "...
Стана ясна причината за тийнейджърското меле в Габрово
Празникът на розата тази година ще ни поднесе огромни изненади
Затварят част от магистрала "Тракия" за 2 седмици!


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).