Всяка седмица нови възможности в българското първенство с Bet365

Автор: Екип Burgas24.bg
Коментари (0)
11:38 / 05.04.2022
643
Клубният сезон навлиза в решителната си заключителна фаза, като това се отнася не само за първенствата от европейския Топ 5, а за нашата Първа лига. Българският шампионат без съмнение отстъпва като чисто футболно качество на западните лиги, но въпреки това продължава да привлича сериозен интерес от страна на публиката у нас. Това е нормално, тъй като все пак феновете продължават да се интересуват от любимите си отбори, а и специалистите в прогнозите смятат, че често мачовете в България са по-лесни за уцелване. По този повод https://betindex.net/bet365/ отбелязва, че потребителите получават допълнителни възможности, които са налице всяка седмица.

Става дума буквално за подаръци от страна на букмейкъра, каквито по същество не се раздават толкова често и щедро на българския пазар. Безплатните залози за мачове от Първа професионална лига не са мит и преувеличение, а реален шанс за много от регистрираните клиенти на bet365. Всеки уикенд те могат да се възползват от кредити за игра на стойност обикновено от 10 лева, които трябва да поставят на избрано от тях събитие или селекция от българското първенство. Не е поставено изискване нито за депозит, нито за превъртане, за да се усвои този бонус. Няма ограничения и при пазарите, на които може да се залага от страна на потребителите, т.е. може да се избира всичко.

Погледнато така, това предложение на bet365 се оценява като едно от най-добрите за българските онлайн потребители. А къде може да се открие тази оферта? Няма да я намерите в сайта, този бонус не е от масовите, които са на разположение по всяко време. По-точно, тук не потребителят избира офертата, а букмейкърът избира на кого да предостави тази оферта. Но това не значи, че предложението се отнася само за ограничена аудитория, нито пък, че се предлага еднократно. Напротив, бонусът се дава всяка седмица на множество потребители, като някои са го получили вече повече от 10 пъти от началото на сезона. А при успешна прогноза, направена с безплатен залог, чистата печалба постъпва директно в изтегляемия баланс на играча.

Кои са най-интересните варианти?

В менюто за българското първенство на bet365 откриваме същото разнообразие, което се предоставя по отношение на пазарите и за мачовете от европейския Топ 5. За Първа лига има възможност да се залага на същите опции като при мачовете от Англия или Италия - не само на краен изход, но на резултатност (повече или по-малко голове), да се предвиди дали двата отбора ще отбележат гол, кой ще открие резултата в мача, дори кой конкретен футболист ще вкара. Така че поне в това отношение нашият шампионат е поставен наравно с най-добрите.

А може ли да се затваря залог за български мач? Да, потребителите не са лишени и от тази възможност. Кешаутът на bet365 е валиден и за двубоите от Първа лига, като все пак зависи от конкретния двубой кога и за какъв интервал от време ще бъде активен бутонът за затваряне. Тази функция е любима на множество потребители, но и с нея не бива да се прекалява, защото от една страна можем да се лишим от по-висока печалба. А такава можем да реализираме и от прогнози на българското първенство - все пак то си е наше и би трябвало да разбираме по-лесно какво ще се случи. Но дали наистина е така - това вече е друг въпрос.

Виж коментарите (0)
Още новини от Национални новини:
Цената на агнешкото: От 17 до 28 лева за килограм, но засега!
Утре: Теглят номерата на машините, които ще бъдат удостоверени за...
Архитектурният шедьовър на България, в който може да видите лика ...
Борисов категоричен: Преговори между ГЕРБ и ПП-ДБ може да има, но...
Има ли причина да се притесняваме за цените на горивата по празни...
Кой лъже за ваксините срещу коклюш?


Виж още:


За връзка с нас:
тел.: 0700 45 024
novini@burgas24.bg

Екип

©2006 - 2019 Медия груп 24 ООД.
Burgas24.bg mobile - Всички права запазени. С всяко отваряне на страница от Burgas24.bg, се съгласявате с Общите условия за ползване на сайта и политика за поверителност на личните данни (обновени).